Fulltime
Chef-kok
Brasserie de Markt
40 uur
- Een all-in salaris tussen de € 2.800,- tot € 3.800,- (o.b.v. 40 uur)
- Een goede werk/ privébalans, vaste vrije dagen bespreekbaar
- Volop groeikansen binnen Esto Horeca
Wat bieden wij jou!
Bij de Markt rollen we niet alleen de rode loper uit voor onze gewaardeerde gasten, maar ook voor ons toegewijde personeel. Sluit je aan bij ons team en ervaar de luxe van een werkplek waar succes en welzijn hand in hand gaan!
Wat ga jij doen?
Als Chef-kok bij ons mooie brasserie in Hattem ben jij de spil in de keuken. Jouw dagen bestaan uit het leiden, inspireren en aansturen van jouw keukenteam. Als ware smaakkunstenaar zorg jij ervoor dat onze gasten niet alleen genieten van een maaltijd, maar een onvergetelijke culinaire ervaring beleven.
Jij neemt het voortouw door eindverantwoordelijk te zijn voor het reilen en zeilen van de keuken. Het is aan jou om het keukenteam te motiveren en te leiden, waarbij je continu de kwaliteit bewaakt. Je bent niet alleen een meester in de keuken, maar ook het eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat de keuken er altijd picobello uitziet.
Werken bij een familie bedrijf
Naast het sturen van jouw keukenteam, houd jij je bezig met het maken van keukenroosters waarbij jouw organisatorische talent goed van pas komt, het bijhouden van de voorraad, het doen en controleren van de inkopen voor de keuken en het creëren van een wisselende en smaakvolle menukaart.
Jouw creativiteit komt tot uiting in de heerlijke gerechten die je voor onze gasten bereidt, zonder concessies te doen aan kwaliteit en opmaak. Kortom, een avontuur waar geen dag hetzelfde is en waar jouw passie voor koken tot leven kan komen.
Waar zijn wij naar opzoek?
Aantoonbare ervaring in de horeca en/of catering
Je bent in het bezit van een koksdiploma. Ook toon je jouw culinaire meesterschap in ons team. Ervaring in horeca/catering essentieel. Creëer heerlijke gerechten en leid ons keukenteam naar succes!
Kennis van en ervaring met de HACCP-richtlijnen (gewenst)
We zoeken enthousiaste teamleden met kennis van HACCP-richtlijnen. Draag bij aan voedselveiligheid en sluit je aan bij ons team.
Sociale hygiëne (gewenst)
Wij zoeken teamleden met kennis van sociale hygiëne in de horeca. Garandeer een gastvrije omgeving en draag bij aan een positieve ervaring voor onze gasten. Doe mee!
Minimaal 21 jaar
We zoeken een enthousiast teamlid vanaf 21 jaar. Voeg je bij ons team en breng je energie en passie in om de gastbeleving te verbeteren. Solliciteer nu!
Werken op verschillende locaties
Het is mogelijk om op verschillende Esto Horeca locaties te werken. Voor de afwisseling en variatie. Natuurlijk is dit niet verplicht. Wij passen ons aan, naar jouw voorkeur. Jouw ideale werkschema begint hier!