Privé Locatie

Als u op zoek bent naar het organiseren van privé-evenementen zoals een huwelijk, verjaardag, jubileum of gewoon een feest, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven ernaar om uw evenement onvergetelijk te maken en te zorgen voor een bijzondere belevenis voor zowel u als uw gasten.

15 tot 50 personen

wine glass alt iconProeflokaal

done icon Huwelijk done icon Verjaardag done icon Jubileum

done icon Zakelijk done icon Privéfeesten done icon Bedrijfsfeesten

Welkom bij onze ideale ruimte voor privé feestjes, tapas avonden en borrelavonden! Onze ruimte is perfect geschikt voor groepen van 15 tot 50 personen, waardoor het de ideale plek is om samen te komen en te genieten van heerlijk eten en drinken in een gezellige sfeer. Of je nu een verjaardag viert, een jubileum markeert, of gewoon een informele bijeenkomst organiseert, onze ruimte biedt de perfecte setting voor jouw speciale gelegenheid.

Met een uitgebreid menu aan tapasgerechten en drankjes, zorgen we ervoor dat jouw feestje een onvergetelijke ervaring wordt voor jou en je gasten. Neem vandaag nog contact met ons op om je reservering te maken en begin met het plannen van jouw perfecte feestje!

Of vraag direct een Offerte aan

15 tot 30 personen

concierge bell iconHerenkamer

done icon Huwelijk done icon Verjaardag done icon Jubileum

done icon Zakelijk bijeenkomsten done icon Privélunch

done icon Bedrijfsdiners

Of vraag direct een Offerte aan

Ontdek de perfecte setting voor uw privé-evenement in Hattem. Of het nu gaat om een ​​intieme huwelijksviering, een gezellige verjaardagsbijeenkomst of een jubileumfeest, onze herenkamer op de eerste verdieping van de markt biedt een exclusieve en intieme ambiance voor groepen van 15 tot 30 personen.

Gelegen met een prachtig uitzicht op de imposante Grote Andreaskerk, geniet u van een sfeervolle omgeving die perfect is voor zowel zakelijke bijeenkomsten, privélunches of – informele familiediners. Onze cateringdiensten kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren.

Vanaf 2 personen

Arrangementen

done icon Brunch done icon Warm-Koud Buffet

done icon High Tea done icon High Beer

done icon High Wine done icon Borrel & Feest

done icon Koffietafel

Het Proeflokaal of Herenkamer in combinatie met ons breed aanbod aan arrangementen. Verrukelijke opties samengesteld om elke gelegenheid te verheffen tot een onvergetelijke ervaring.